STERKMERK

is gespecialiseerd in de in- en verkoop van Mercedes-Benz Klassiekers, Youngtimers & Specials.

 

Vanuit onze liefde en passie

voor ‘Das Haus’ hebben wij besloten ons specifiek toe te richten op Mercedes-Benz, onder het welbekende motto; ‘Das Beste oder Nichts’. Bij STERKMERK, gevestigd in Bussum, vindt u uitsluitend zeer nette en topexemplaren met lage kilometerstanden die bij ons emotie teweeg brengen.

 

Wij selecteren onze collectie persoonlijk

Dit houdt in dat u een auto koopt waar de (onderhoud)historie van bekend is en dat het onderhoud met regelmaat is uitgevoerd. Neem gerust een kijkje in onze C O L L E C T I E en laat u verrassen door de meer dan uitstekende kwaliteit.

 

Auto’s uit onze collectie worden met name gekocht door:

liefhebbers voor hun verzameling en slimme ondernemers. Zij willen zich onderscheiden en daarbij handig gebruik maken van de fiscaal gunstige Youngtimer regeling. Uiteraard zijn al onze auto’s geschikt voor dagelijks gebruik, en zeker als 2e of 3e auto (cabriolet en coupé) erbij voor zomerse ritjes.

 

Onze filosofie is

op een eerlijke en vooral transparante wijze, onze passie voor personenauto’s van het sterke merk Mercedes-Benz gebouwd tussen 1960 en 2000 te delen.

 

Daarbij u uiteraard te enthousiasmeren voor het aanschaffen en rijden in een STERKMERK klassieker, youngtimer of special. Heel bewust houden wij onze overheadkosten laag om zodoende u voor een schappelijke prijs een STERKMERK waardige Mercedes te kunnen aanbieden.

 

Ooit wilt u toch ook ervaren hoe fantastisch het voelt om in een stijlvolle en technisch goede Benz te rijden. Dit niet alleen vanuit economisch perspectief maar zeker de vele opgestoken duimen zullen bevestigen dat u een onderscheidende keuze heeft gemaakt.

Eigenlijk is dat laatste onbetaalbaar : -)

 

Volg ons op Facebook Twitter Marktplaats