INRUIL

 

Indien u een auto wilt inruilen dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Twee mogelijkheden dienen zich dan aan, te weten:

 

 

Is uw auto STERKMERK waardig, dan voegen wij deze graag toe aan onze collectie.

Zeer nette en goed onderhouden Mercedes-Benz personenwagen
Gebouwd tussen 1960 en 2000
Originele liefst ‘af fabriek’ originele uitvoeringen
Relatief lage kilometerstanden
Inzichtelijke (onderhoud)historie

 

Valt u auto buiten deze categorie dan beschikken wij uit een uitgebreide relatiekring van handelaren en exporteurs, vaak gespecialiseerd in uw merk en type en kunnen wij u 1 op 1 een inruilprijs aanbieden bij de aanschaf van een STERKMERK auto.

 

Daarnaast adviseren wij u graag omtrent de mogelijk de meeste hoge waarde voor uw bijzondere Benz in de wacht te slepen. Verder kunt u ook overwegen uw Mercedes bij STERKMERK in consignatie te geven.


VERKOOP IN CONSIGNATIE

 

Mocht u overwegen uw kwalitatief hoogwaardige Mercedes-Benz te verkopen. Maar opzien tegen alle rompslomp zoals het maken van goede foto’s, advertentieteksten, on-line adverteren, opdringerige kandidaat kopers en de uiteindelijke onderhandeling.  Dan kunt u overwegen uw auto in consignatie door STERKMERK te laten verkopen.

 

Samen met u bepalen wij de staat en redelijke verkoopwaarde van uw auto. Vervolgens bieden wij u een sales & marketing plan aan. Na mondelinge overeenkomst stellen wij een transparante overeenkomst op en gaan wij uw auto op de juiste wijze in de markt zetten.

 

Neem gerust contact met ons voor een eerste indicatie omtrent de mogelijkheden en kosten. Na mondelinge instemming zal STERKMERK u een vrijblijvende maatwerk aanbieding doen toekomen welke precies op uw lijf geschreven is.

Meer informatie? Neem contact met ons op       >

 

Volg ons op Facebook Twitter Marktplaats